Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Δημοσίευμα "φωτιά" για Βεζένκοφ
Μπάσκετ
NBA
| 2024-02-04 13:38:00

Δημοσίευμα "φωτιά" για Βεζένκοφ - "Σκέφτονται το trade οι Κινγκς"!

Sportdog Team
Δημοσίευμα "φωτιά" για Βεζένκοφ - "Σκέφτονται το trade οι Κινγκς"!

Νέα σενάρια για τον Βούλγαρο φόργουορντ και το μέλλον του στο NBA.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, υποστήριξε ότι ο Βούλγαρος θα αποχωρήσει από τους Κινγκς, οι οποίοι θα τον βάλουν στο trade με άλλη ομάδα του NBA.

«Οι Σακραμέντο Κινγκς σκέφτονται να κάνουν trade με τον Σάσα Βεζένκοφ εμπλεκόμενο, όπως μαθαίνω. Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι μέχρι το deadline του NBA», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στα social media ο δημοσιογράφος για τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι των Κινγκς με τους Μπουλς (σ.σ νίκη των Βασιλιάδων με 123-115) λόγω ενός τραυματισμού, ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 33 αναμετρήσεις στον "μαγικό" κόσμο, έχοντας μέσο όρο 5.7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 12.7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Πάντως, προς το παρόν δεν έχει τεθεί θέμα επιστροφής του Βεζένκοφ στην Ευρώπη, καθώς ο διεθνής άσος φέρεται αποφασισμένος να μείνει και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λίστα που εξετάζουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Μιλς, Κορκμάζ, Τάις και σουτέρ top κλάσης από το NBA! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags