Παρεξηγημένο θεωρεί τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο Πατ Μπέβερλι, ο οποίος ανέφερε πως ο διεθνής φόργουορντ προσφέρει πολλά στους Μπακς κι ας αγωνίζεται ελάχιστα!
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Κι ο Θανάσης είναι εξαιρετικός. Έπαιζα στην Ελλάδα και θα μπορούσε να πει κανείς στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τον Ολυμπιακό. Εκείνος τότε ήταν στη δεύτερη κατηγορία και μου είπε μια μέρα ''σε έβλεπα και ήθελα να γίνω σαν και σένα''.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άδικη κριτική σε Αταμάν - Θα ξεχάσουν όλοι το χαμένο Κύπελλο όταν... - Final 4 με ΠΑΟ και χωρίς Ολυμπιακό"!
Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο να με θαυμάζει και να θέλει να γίνει σαν και μένα στο γήπεδο. Όταν τον βλέπεις απέξω μπορείς να απορείς, αλλά μέσα στην ομάδα καταλαβαίνεις πως είναι ο καλύτερος συμπαίκτης, 110%. Κάθε μέρα δίνει το 110% στις προπονήσεις, ενθαρρύνει τους άλλους, τους μιλάει και έχει πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο».
Pat Bev reveals that Thanasis always told him he looked up to him
( @PatBevPod )
pic.twitter.com/j3volWEIgh — NBACentral (@TheDunkCentral) February 21, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο