Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο όμιλος Ελληνικά Οινοποιεία, που συμμετέχουν οι αδερφοί Γεωργιάδη και η οικογένεια Αντετοκούνμπο, διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον της για την εξαγορά της ιστορικής οινοποιίας Τσάνταλη.
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο αναμονής της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας, η οποία φέρει χρέη άνω των 66 εκατομμυρίων ευρώ. Αν η απόφαση είναι θετική, η εξαγορά αναμένεται να γίνει με σημαντικά μειωμένο τίμημα.
Διαβάστε επίσης...
Τα Ελληνικά Οινοποιεία έχουν ήδη επενδύσει σε άλλες οινοποιίες, όπως η Μπουτάρης και το Κτήμα Σεμέλη, ενισχύοντας την παρουσία τους στην ελληνική και διεθνή αγορά. Εν τω μεταξύ, η ιστορική παρακαταθήκη της Τσάνταλης, όπως ο βιολογικός αμπελώνας στο Άγιον Όρος, συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον.
Πηγή: metrosport.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο