Facebook Pixel Μπερνάρντ: Ο άσσος της Σακτάρ
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-13 08:24:00

Μπερνάρντ: Ο άσσος της Σακτάρ

Μπερνάρντ: Ο άσσος της Σακτάρ

Από σήμερα στον sportdog θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το Μουντιάλ, καθώς θα αναλύουμε συγκεκριμένα προφίλ παικτών που θα αποτελέσουν δέλεαρ για πολλούς σκάουτερ και προπονητές που παρακολουθούν την κορυφαία εθνική διοργάνωση στον κόσμο.

Στο μικροσκόπιό μας για το σημερινό άρθρο είναι ο Μπερνάρντ της Σακτάρ Ντόνετσκ. ο οποίος μπήκε στη θέση του Χουλκ το 68΄. Αργότερα η Βραζιλία κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ.

Προφιλ

Bernard (Anicio Caldeira Duarte)
Ημ. Γέννησης: 8/9/1992
Θέση: Αριστερός εξτρέμ/Περιφερειακός επιθετικός
Current Ability: 149
Potential Ability: 170
Αξία στο Transfermarkt.de: 20 εκατομμύρια ευρώ

Αν και δεν αγωνίζεται βασικός στην Εθνική Βραζιλίας, μόλις στα 21 του έχει 12 συμμετοχές και ένα γκολ. Στο Football Manager 2014 αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της Σακτάρ Ντόνετσκ μετά τον Κροάτη Darijo Srna, ο οποίος (τραγική ειρωνεία) ήταν αντίπαλός του στο χθεσινό ματς.

Ο Μπερνάρντ αποτελεί μία από τις ελπίδες της Εθνικής Βραζιλίας για το μέλλον. Ως γνήσιος Βραζιλιάνος έχει Τεχνική 16, Κοντρόλ 15 και Σέντρες στο 15. Το τελείωμά του είναι σχετικά καλό, στο 14, ενώ το Creativity και η Κίνηση χωρίς την μπάλα έχουν αμφότερα από 15. Στα φυσικά προσόντα έχει απίστευτη έκρηξη (Acceleration 17, Pace 14, Αντοχή επίσης στο 14 και Δύναμη μόλις στο 5). Είναι κοντός παίκτης, με μικρό άλμα (Jumping 4) κι αυτό είναι ίσως το μόνο του σοβαρό μειονέκτημα.

Με ένα potential ability στο 170 και την αξία του στα 20 εκατομμύρια ευρώ περίπου, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λάβει πολλές προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες ακόμα και με αυτό το ποσό.

Καθίστε στον Πάγκο [Με e-mail στο [email protected]]

Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags