Facebook Pixel Σάντος: "Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν..."
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-20 03:21:00

Σάντος: "Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν..."

Σάντος: "Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν..."

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των διεθνών, που παρά την αποβολή του Κατσουράνη πήραν την ισοπαλία στο ματς με την Ιαπωνία και διατήρησαν "ζωντανές" τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος.

"Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να διαιρεθεί σε δύο φάσεις. Μπήκαμε συγκεντρωμένα στον αγωνιστικό χώρο, κρατήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά μας έλειψε η καλή τελική πάσα. Μετά το 20ο λεπτό η Ιαπωνία ισορρόπησε και άρχισε να αναπτύσσεται από την δική μας δεξιά πλευρά", δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Η αποβολή του Κατσουράνη μας δυσκόλεψε. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω και οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν με διάθεση, με τρέξιμο και με αποφασιστικότητα για να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να παίξουμε πιο έξυπνα για να κερδίσουμε χρόνο και να βγάλουμε κάποιες καλές αντεπιθέσεις. Ήμασταν επικίνδυνοι στα στημένα, έχουμε δουλέψει σε αυτόν τον τομέα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Μένει όμως το ισόπαλο αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτές τις πιθανότητές μας για πρόκριση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags