Facebook Pixel Ο άνθρωπος που προέβλεψε τη νίκη του Obama επιστρέφει στο πόκερ
| 2012-12-19 01:11:00

Ο άνθρωπος που προέβλεψε τη νίκη του Obama επιστρέφει στο πόκερ

Ο άνθρωπος που προέβλεψε τη νίκη του Obama επιστρέφει στο πόκερ

Από την Αμερική έρχονται οι πιο τρελές ειδήσεις, όπως αυτή του Nate Silver, ενός πρώην παίκτη πόκερ, ο οποίος προέβλεψε με ακρίβεια τα αποτελέσματα των εκλογών και φυσικά τη νίκη του Obama.

Ο Nate Silver έγινε γνωστός σε όλον τον κόσμο όταν προέβλεψε με απόλυτη ακρίβεια τις ψήφους σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α, ανακυρήσωντας νικητή τον Barack Obama πριν καν την επίσημη εκλογή του.

Οι τρελές στατιστικές προβλέψεις του Silver τον έκαναν γνωστό σε όλον τον κόσμο, φιλοξενήθηκε από πολλά Μ.Μ.Ε. ενώ το βιβλίο του άρχισε να κάνει μεγάλες πωλήσεις.

Ο Silver στο παρελθόν ασχολούταν επαγγελματικά με το πόκερ και για το 2013 σχεδιάζει την επιστροφή του στο παιχνίδι μέσα από το Aussie Millions.

Μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του σε καζίνο στο Atlantic City έτσι ώστε να προσαρμοστεί στις αλλαγές που έχουν γίνει στο παιχνίδι από τότε που έπαψε να ασχολείται εντατικά.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Australian Financial Review δήλωσε, "Πήγα στο Atlantic City το περασμένο σαββατοκύριακο και έπαιξα σε ένα μικρό τουρνουά και προσπαθώ να πάρω τα πράγματα πολύ σοβαρά. Αποκλείστικα πολύ νωρίς αλλά είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που έπαιξα. Διάβασα πολλά βιβλία και ανέπτυξα μία στρατηγική γιατί το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ.

Έχει γίνει πολύ πιο σοφιστικέ και επιθετικό. Είναι μια πραγματική μάχη. Το καλό με το πόκερ είναι πως άμα έχει μία θεωρία για το πως μπορεί να παιχτεί μια παρτίδα, μπορείς να βάλεις τις μάρκες σου μπροστά."

Για να δούμε αν ο Silver μπορεί νας μας αφήσει άφωνους στο Aussie Millions όπως έκανε με τις προβλέψεις του στις εκλογές των Η.Π.Α.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags