Μετά το τέλος του αγώνα, ο 47χρονος τεχνικός δεν προλάβαινε να δέχεται συγχαρητήρια από εργοδότες και συνεργάτες, φίλους αλλά και από αγνώστους φιλάθλους των “ερυθρολεύκων”, των οποίων η ζεστή χειραψία τον έκανε να μειδιά και αραιά και που να χαμογελά. Η πίεση της επόμενης μέρας, του επόμενου αγώνα, της επόμενης νίκης και εν προκειμένω της πρόκρισης στο φάϊναλ-φορ του Λονδίνου, είναι πιθανότατα ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να χαλαρώσει τελείως και να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο. Η δουλειά στις μεγάλες ομάδες είναι, τελικά, πιο εύκολη απ' ότι φαίνεται γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, όλα τα μέσα... Η “ζωή”, όμως, είναι πολύ πιο δύσκολη απ' όσο φαντάζεται ο μέσος φίλαθλος και αυτό είναι κάτι που ζει καθημερινά στο “πετσί” του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr.
Πριν το τελευταίο παιχνίδι του Top-16, όλα ήταν ρευστά ακόμη και για την πρόκριση. Τώρα που πλέον τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει και η ομάδα σας πέτυχε στο απόλυτο τον στόχο της, ποιο είναι το συναίσθημα που σας κυριεύει... Ανακούφιση, δικαίωση, τι;
«Εννοείται ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί η πρόκριση στις “οκτώ” καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, για 8η συνεχή χρονιά είναι από μόνη της μεγάλη υπόθεση! Από 'κει και πέρα, δεν μπορούμε να την χαρούμε παρά για λίγες μόνο ώρες, γιατί οι αγώνες της προημιτελικής φάσης αρχίζουν πολύ γρήγορα και στο μυαλό μας, βρίσκεται ήδη μόνο το πρώτο ματς!»
Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο