Facebook Pixel Δεν έχεις χρόνο; Παίξε πόκερ πιο γρήγορα!
| 2013-04-18 23:33:00

Δεν έχεις χρόνο; Παίξε πόκερ πιο γρήγορα!

Δεν έχεις χρόνο; Παίξε πόκερ πιο γρήγορα!

Οι επαγγελματίες παίκτες πόκερ κάθονται μπροστά στις οθόνες τους με τις ώρες, ανοίγοντας άπειρα τραπέζια και βγάζοντας το μεροκάματο αργά και σταθερά.

H αναμονή στα τραπέζια πόκερ του Paradise Poker μέχρι να ολοκληρωθεί μια παρτίδα παύει να ισχύει πλέον, καθώς το Paradise Poker λάνσαρε το Strobe Poker αλλάζοντας… ταχύτητα στο παιχνίδι.

Τα τραπέζια Strobe poker υπόσχονται καταιγιστική δράση και μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Το Strobe poker είναι μια πιο γρήγορη μορφή από το παραδοσιακό πόκερ σε ένα τραπέζι. Η βασική διαφορά του είναι ότι μόλις ένας παίκτης πατήσει "fold", μεταφέρεται στιγμιαία στο επόμενο τραπέζι και του μοιράζεται άμεσα ένα νέο χέρι.

Έτσι έχεις τη δυνατότητα να παίζεις μόνο τα χέρια που εσύ επιλέγεις, χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις να ολοκληρωθούν τα χέρια στα οποία δεν συμμετέχεις.

Multitabling και πόντοι FPP!

Στα τραπέζια του Strobe poker συνεχίζεται να απολαμβάνετε τα μεγάλα προνόμια που σας παρέχει το Paradise Poker, καθώς συνεχίζετε να λαμβάνετε πόντους συχνού παίκτη και μάλιστα με την ίδια αναλογία! 3.6 πόντους για κάθε $1 rake!

Επίσης, στο Strobe poker μπορείτε να παίζεται και σε πολλά τραπέζια, καθώς ο αλγόριθμος του Strobe είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ ένας παίκτης να καταλάβει 2 θέσεις στο ίδιο τραπέζι.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags