Facebook Pixel Μην είσαι @ρχ@δι και θα κερδίσεις!
| 2013-05-15 23:52:00

Μην είσαι @ρχ@δι και θα κερδίσεις!

Μην είσαι @ρχ@δι και θα κερδίσεις!

Το πόκερ είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είτε επειδή ανεβαίνουν τα επίπεδα της αδρεναλίνης, είτε γιατί κάποιος θέλει να «παίξει» με τον αντίπαλό του, οι παίκτες δεν είναι ιδιαίτερα ευγενικοί.

Και φαίνεται ότι «θύματα» αυτής της συμπεριφοράς είναι κυρίως οι παίκτριες.

Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει κανείς αν δει πόσο γρήγορα ευαισθητοποιήθηκαν οι Kara Scott και Katie Dozier μέσα στο τελευταίο 24άωρο.

Αρχικά η Kara Scott έγραψε ένα blog post θυμίζοντάς μας τον «Don’ t be a dick» κανόνα που έχει υιοθετήσει η κοινότητα των gamers, ειδικά σε παιχνίδια στρατηγικής.

Στην περίπτωση του πόκερ, η Kara θεωρεί ότι …dicks είναι όσοι είναι αγενείς στα τραπέζια, ή επιμένουν να αναλύουν στρατηγικές επιλογές των άλλων παικτών, συνήθως για να δείξουν πόσο μεγάλο σφάλμα ήταν το play του.

Στη συνέχεια, η Katie "hotjenny314" Dozier, εμπνευσμένη από το κείμενο της Scott, έβαλε το δικό της λιθαράκι για πιο πολιτισμένα τουρνουά πόκερ:

«Αν συμφωνήσετε να υπερασπιστείτε τους recreational παίκτες, όταν τους μειώνουν οι πιο πετυχημένοι παίκτες στα τραπέζια, και να αποφύγετε να συζητήσετε το βέλτιστο τρόπο παιχνιδιού στο felt, παρακαλώ στείλτε το όνομά σας παρακάτω.»

"Θα επιλέξω έναν απ’ όσους το κάνουν στην τύχη και θα του δώσω 1% από τα κέρδη μου στο WSOP Main Event φέτος δωρεάν»

«Μαζί, μπορούμε να κάνουμε το πόκερ πιο φιλικό στο WSOP το καλοκαίρι! :)»

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags