Το χρώμα του χρήματος είδαν οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ μετά από αρκετούς μήνες! Πώς; Βρέθηκε επενδυτής, ο οποίος θα αναλάβει να τρέξει το τμήμα και μάλιστα λίγο πριν τη μάχη των τελικών του πρωταθλήματος με τον Διομήδη Άργους πλήρωσε τους "κιτρινόμαυρους" από ένα μισθό! Ο λόγος για τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Όχι τον Λάκη, φυσικά…

Ο Λαζόπουλος της ΑΕΚ είναι επιχειρηματίας και γνωστός οπαδός της Ένωσης, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεισφέρει στην Ερασιτεχνική με το ποσό των 50.000 ευρώ. Τώρα είναι διατεθειμένος να ενεργοποιηθεί περισσότερο "τρέχοντας" το τμήμα Χάντμπολ του Δικέφαλου, το οποίο έχει προσφέρει αρκετές επιτυχίες, τίτλους και συγκινήσεις στους οπαδούς της ομάδας, σε εποχές που χαρά δεν έβλεπαν από το ποδόσφαιρο.

Έτσι οι "μάγκες", όπως τους αποκαλούν οι ΑΕΚτζήδες, χάρη στον επενδυτή που εμφανίστηκε, θα αγωνιστούν με γεμάτες τσέπες στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ Ανδρών κόντρα στον Διομήδη. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Λαζόπουλος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Σωματείου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου, το οποίο απολαμβάνει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσον αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του χάντμπολ της ΑΕΚ, ασχολείται με την ανακύκλωση ( η Γενική Ανακυκλώσεως ΑΕ να είναι μία από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες του τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα).