Facebook Pixel Δεν το χάνει η Σερένα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-06-06 22:45:00

Δεν το χάνει η Σερένα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν το χάνει η Σερένα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η Σερένα Γουίλιαμς δεν χάνει τον τίτλο στο Παρίσι, παρότι στον τελικό παίζει με τη Νο.2 τενίστρια στον κόσμο, τη Μαρία Σαράποβα!

Η 31χρονη αθλήτρια έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Σάρα Εράνι, επικράτησε με 6-0, 6-1 σε 46 λεπτά (!) και το Σάββατο (8/6) θα διεκδικήσει κόντρα στη Μάσα τον δεύτερο τίτλο της στη γαλλική πρωτεύουσα. Τα λόγια είναι περιττά για την Αμερικανίδα σούπερ σταρ και δεν γίνεται να περιγράψουν το σόου που έδωσε σήμερα στο Philippe Chatrier, απέναντι στο Νο.5 του κόσμου, που απλά περίμενε πότε θα τελειώσει το... μαρτύριο!

Ένα γκέιμ πήρε η 26χρονη Ιταλίδα, το τέταρτο του δεύτερου σετ και πανηγυρίστηκε λες και κέρδισε το ματς! Και είναι αλήθεια ότι μάλλον ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να καταφέρει απέναντι στη Σερένα, που πετύχαινε winners από παντού και ήταν σχεδόν αλάνθαστη. Η Σαράποβα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τα πάει περίφημα στο χώμα, αλλά... ας μας συγχωρέσει. Γιατί για να κερδίσει τη Γουίλιαμς στον τελικό χρειάζεται ένα θαύμα... Μην ξεχνάμε ότι έτσι και αλλιώς η όμορφη Ρωσίδα έχει τα... θέματά της όταν παίζει κόντρα στην κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, που είναι αήττητη για 30 αγώνες! Η Σερένα προηγείται με 13-2 στο head to head και η τελευταία της ήττα από τη Σαράποβα ήταν το 2004. Από τότε μετράει 12 σερί νίκες!

Το σκορ του ημιτελικού τα λέει όλα, αλλά απλά να αναφέρουμε ότι η Γουίλιαμς πέτυχε 40 winners, έκανε 12 αβίαστα λάθη και κέρδισε 52 πόντους. Η Εράνι, από την άλλη, είχε τραγικούς αριθμούς... Μόλις δύο winners, τρία αβίαστα λάθη και 16 πόντους...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags