Η αποχώρηση της ΑΕΚ από το νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ μοιάζει με λύτρωση για την «Ενωση» αλλά στην πραγματικότητα διαιωνίζει ένα σοβαρό πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι παράγοντες των προηγούμενων διοικήσεων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και που κάποια στιγμή οι παράγοντες της νέας διοίκησης πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Ορισμένοι στην ΑΕΚ πιστεύουν πως το ζήτημα θα λυθεί όπως με την ΠΑΕ αλλά οι φτωχές και ταπεινές μας γνώσεις δεν μας επιτρέπουν να συμφωνήσουμε.

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να διαλύθηκε αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με το ΤΑΑ ακόμα κι αν διαλυθεί με τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα. Το ΤΑΑ ΑΕΚ δεν πτώχευσε, απλά σταμάτησε να υπάρχει λόγω υποβιβασμού της ομάδας από την Α1 στην Α2 ανδρών.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr