Facebook Pixel Ογδοντάρισε ο θρύλος του πόκερ!
| 2013-08-11 23:30:00

Ογδοντάρισε ο θρύλος του πόκερ!

Ογδοντάρισε ο θρύλος του πόκερ!

Στο πόκερ έχουμε την τύχη να βλέπουμε ακόμα στα τραπέζια, παρά το μεγάλο της ηλικίας του, τον ζωντανό θρύλο που ακούει στο όνομα Doyle Brunson.

Ο Doyle Brunson έκλεισε χθες τα 80 του χρόνια και γιόρτασε αυτό το ευχάριστο γεγονός στην πανέμορφη Montana στο Flathead Lake.

Η ζωή του Brunson ήταν από την αρχή μία περιπέτεια αφού σε νεαρή ηλικία είχε ένα ατύχημα που τον ανάγκασε να παρατήσει το μπάσκετ, στο οποίο όχι μόνο ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος αλλά τον ζητούσαν και από τους Los Angeles Lakers, που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και όταν οι γιατροί τον άνοιξαν για να τον εγχειρήσουν όλη η διασπορά του καρκίνου είχε εξαφανιστεί και ως εκ θαύματος ο Doyle επέζησε. Αυτό του έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και διέπρεψε στον στοίβο του πόκερ, τόσο στο WSOP που κατάφερε να κερδίσει 10 bracelets όσο και στα cash games.

Η ζωή του ήταν πάντα περιπετειώδης και θυμίζει ταινίες γουέστερν αφού αμέτρητες φορές έχει πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στα διάφορα υπόγεια που έπαιζε για να βγάλει τα απαραίτητα χρήματα που χρειαζόταν να ζήσει αυτός και η οικογένεια του.

Ο "Texas Dolly", όπως είναι το παρατσούκλι του, κατάφερε φέτος να διακριθεί στο WSOP Main Event ξεπερνώντας το εμπόδιο περίπου 6.000 παικτών.

Εμείς του ευχόμαστε να έχει πάντα την υγεία του και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για το πόκερ και την διάδοση του.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags