Facebook Pixel Απεβίωσε ένας από τους θρύλους του πόκερ
| 2013-08-26 23:48:00

Απεβίωσε ένας από τους θρύλους του πόκερ

Απεβίωσε ένας από τους θρύλους του πόκερ

Εδώ και μερικές ώρες ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ένας από τους θρύλους του παιχνιδιού, ο Bobby "The Wizard" Hoffman, έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του "The4thFilm" από το Two Plus Two.

Όλοι όσοι έγραψαν στο συγκεκριμένο thread είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτόν, για το πόσο καλός ήταν στο πόκερ και παράλληλα μία μοναδική προσωπικότητα που δεν μπορούσες παρά να τον συμπαθήσεις και να τον σεβαστείς.

Αν και έπαιζε cash games είχε καταφέρει να σημειώσει έπαθλα που ξεπέρασαν τα $500.000 στα live τουρνουά με μεγαλύτερη επιτυχία του την δεύτερη θέση στο WSOP Main Event του 1979, κερδίζοντας $108.000. Στο τελικό τραπέζι του τουρνουά απέκλεισε τον Johnny Moss στην 5η θέση όταν βρήκε ένα δεκάρι στο river κρατώντας AT απέναντι στο AQ του Moss. Αφού έφτασε στο heads up ο Hoff αντιμετώπισε τον Hal Fowler, τον οποίο και είχε αποκλείσει στο ίδιο event την προηγούμενη χρονιά. Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε όταν ο Hoff κρατούσε AA, οι οποίοι όμως στάθηκαν λίγοι απέναντι στο 76 του αντιπάλου του με το board να ανοίγει J534T. Όπως παραδέχτηκε, ο Hoff έβλεπε εφιάλτες για ολόκληρες εβδομάδες μετά από αυτό το heads up.

Τον Δεκέμβριο του 2010 ο Hoff υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και παρέμεινε στο νοσοκομείο του Houston στο Texas για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2012 επέστρεψε στο Los Angeles και σήμερα ανακοίνωθηκε ο θάνατος του.

Ο Bobby Baldwin περιέγραφε τον Hoff σαν ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει δει ποτέ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006, o Jamie Gold, δήλωσε στο παρελθόν: "Ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο".

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags