Facebook Pixel Οι πιο τρελές στιγμές του πιο κερδισμένου παίκτη
| 2013-09-12 23:35:00

Οι πιο τρελές στιγμές του πιο κερδισμένου παίκτη

Οι πιο τρελές στιγμές του πιο κερδισμένου παίκτη

Για τον Antonio Esfandiari δεν χρειάζεται να πούμε πολλά μιας και ο “ μάγος “ του πόκερ είναι ένας από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες παίκτες πόκερ παγκοσμίως.

Γεννήθηκε στο Ιράν και σε ηλικία 9 ετών έφυγε με την οικογένειά του για την Καλιφόρνια όπου σε ηλικία 19 ετών άλλαξε το όνομά του από Amir σε Antonio και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τα μαγικά τεχνάσματα, αποκτώντας έτσι το nickname o "μάγος".

Ξεκίνησε να παίζει πόκερ σε φιλικά σπίτια και πλέον ο Antonio Esfandiari αποτελεί τον πιο κερδισμένο παίκτη πόκερ όλων των εποχών έχοντας κερδίσει περισσότερα από $24.000.000 στην καριέρα του και στο βιογραφικό του μετράει δύο τίτλους από World Poker Tour και τρεις από World Series of Poker.

Το ένα από τα τρία bracelets που έχει στην κατοχή του ο Esfandiari είναι μοναδικό μιας και το κατέκτησε μαζί με τον τίτλο του Big One for One Drop και πήγαινε... “πακέτο” με το έπαθλο των $18.300.000.

Πριν από λίγο καιρό, στις αρχές Αυγούστου στοιχημάτισε $500.000 πως θα καταφέρει να μείνει χωρίς σεξ για ένα χρόνο.

Η ζωή του είναι γεμάτη συγκινήσεις σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ζωής του συνοδεύεται από τον πατέρα του.

Πάρτε μια γεύση για το πώς είναι η ζωή του πιο κερδισμένου παίκτη πόκερ από τις φωτογραφίες που θα βρείτε στο gallery και δείτε περισσότερες στο Instagram του Esfandiari.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags