Facebook Pixel Γιατί κόπηκαν στο μοντάζ επαγγελματίες παίκτες πόκερ;
| 2013-09-13 22:22:00

Γιατί κόπηκαν στο μοντάζ επαγγελματίες παίκτες πόκερ;

Γιατί κόπηκαν στο μοντάζ επαγγελματίες παίκτες πόκερ;

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γεμίσουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Las Vegas μιας και έφτασε η ώρα της πρεμιέρας του “Runner Runner”.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ben Affleck και ο Justin Timberlake και έχουν βάλει την υπογραφή τους οι δημιουργοί του Rounders, Brian Koppleman και David Levien.

Μια πρώτη γεύση πήραμε από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και ήταν τόσο περιεκτικό που έμοιαζε με ταινία μικρού μήκους ενώ παράλληλα εκτόξευσε το ενδιαφέρον μας.

Πόκερ, λεφτά, δολοφονίες και πράκτορες του FBI πρωταγωνιστούν σε μια ανατρεπτική ταινία που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό και όλα αυτά εξωτικό τοπίο.

Ο Phil Laak και ο Koppelman ήταν φίλοι από παλιά και όταν ο Koppelman διηγήθηκε την υπόθεση της νέας ταινίας στο Laak είδε πως ο επαγγελματίας παίκτης ενθουσιάστηκε οπότε του έκανε πρόταση να παίξει σε μια από τις σκηνές.

Ο Unabomber μαζί με τον Εsfandiari έκαναν ένα ταξίδι αστραπή στο Puerto Rico και έπαιξαν τελικά σε μία από τις σκηνές.

Το γύρισμα τους ήθελε σε μια βεράντα να παίζουν πόκερ αλλά την ώρα του γυρίσματος ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή με αποτέλεσμα το γύρισμα να διακοπεί και όλοι να τρέχουν να σωθούν από… βέβαιο πνιγμό.

Η σκηνή τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και δεν συμπεριλήφθηκε στις σκηνές της ταινίας αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε την συμμετοχή των δύο pros στις κομμένες σκηνές όταν κυκλοφορήσει το DVD.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags