Facebook Pixel Η Χίνγκις έδειρε τον άντρα της!
| 2013-09-26 19:52:00

Η Χίνγκις έδειρε τον άντρα της!

Η Χίνγκις έδειρε τον άντρα της!

Ο σύζυγος της Ελβετίδας πρώην τενίστριας, Θιμπό Ουπέν, την κατηγορεί πως τον... πλάκωσε στο ξύλο μαζί με τη μητέρα της και τον φίλο της μάνας της!

Ο Θιμπό Ουτέν, ιππέας και κατά έξι χρόνια μικρότερος σύζυγος της Χίνγκις, ισχυρίστηκε τον περασμένο Ιούλιο πως έπιασε την πρώην τενίστρια στα «πράσα» με άλλον άνδρα στο κρεβάτι και πως η Ελβετίδα τον είχε επανειλημμένως κερατώσει.

Και ενώ το ζεύγος περιμένει να βγει το διαζύγιο, ο Ουτέν ισχυρίστηκε την Πέμπτη (26/9) πως δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του από την Χίνγκις, την μητέρα της και τον φίλο της μητέρας της.

«Το απόγευμα της Δευτέρας, ήμουν στο διαμέρισμα που έχουμε μισό μισό όταν χτύπησε το κουδούνι. Καβγαδίσαμε και η Μαρτίνα και η μάνα της Μελανί Μολιτόρ, με σπρώξανε, με δαγκώσανε και με έγδαραν με τα νύχια τους. Η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να απλώσω χέρι σε γυναίκα…», δήλωσε ο Ουτέν στην ελβετική «Blick».

«Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά ο Μάριο Βίντμερ, ο σύντροφος της Μελανί, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα DVD player!».

Όμως τα βάσανα του Γάλλου δεν τελείωσαν εδώ. Ο Ουτέν είπε πως οι τρεις τους του έκλεψαν το διαβατήριο και τις πιστωτικές του κάρτες. Αμέσως ο Ουτέν πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Ζυρίχης για να καταθέσει μήνυση. «Οι αστυνομικοί ήρθαν μαζί μου πίσω στο διαμέρισμα και τους υποχρέωσαν να μου δώσουν πίσω τα υπάρχοντα μου. Ηθελαν να με σφάξουν! Είμαι σοκαρισμένος. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε στα άκρα».

Όμως οι απειλές της Χίνγκις δεν σταματάνε εδώ! Ο Ουτέν κατηγορεί την σύζυγό του πως αποπειράθηκε να του χαλάσει το αμάξι. «Κάποιος προσπάθησε να πειράξει τη μηχανή. Εκτός από μένα και τη Μαρτίνα κανείς άλλος δεν έχει κλειδί για το γκαράζ και για μένα υπάρχει μόνο ένας ύποπτος: Η Μαρτίνα. Πρώτα με απατάει, μετά προσπαθεί να χαλάσει το αμάξι μου και τώρα μου επιτίθεται και μου κλέβει τα αντικείμενα».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ουτέν δήλωσε πως η Χίνγκις τον απείλησε πως θα βάλει Ρώσους να τον σκοτώσουν! «Μου έστειλε ένα sms με την απειλή πως θα στείλει Ρώσους να μου κόψουν το λαρύγγι».

Ο Ουτέν που φοβάται για την ζωή του θα αφήσει την Ελβετία για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η 32χρόνη Χίνγκις πρόσφατα αποσύρθηκε από τουρνουά στο Τόκιο για «προσωπικούς λόγους».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags