Facebook Pixel Κέρδισε σε τουρνουά πόκερ και του πήραν τα χρήματα!
| 2013-09-30 23:48:00

Κέρδισε σε τουρνουά πόκερ και του πήραν τα χρήματα!

Κέρδισε σε τουρνουά πόκερ και του πήραν τα χρήματα!

Απίστευτη ιστορία με τον Ιρλανδό Paul Carr, του κατέσχεσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία προέρχονταν από τη δεύτερη θέση του Irish Poker Open το 2010.

Ο Ιρλανδός παίκτης Paul Carr έχασε το νόμιμο δικαίωμα του να διεκδικήσει τα €36.000 που του είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία το 2011, τα οποία μάλιστα προέρχονταν από κέρδη τουρνουά.

Τον Μάιο του 2011 η αστυνομία του Limerick έκανε έφοδο στο σπίτι ενός φίλου του Carr, τον οποίο υποψιάζονταν για έμπορο ναρκωτικών. Η αστυνομία δεν βρήκε ναρκωτικά, βρήκε όμως €36.000, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα και ότι προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες, έτσι κατασχέθηκαν. Ο Carr υποστήριξε ότι απλά ζήτησε από τον φίλο του να του κρατάει τα χρήματα, τα οποία ήταν μέρος από τα €312.000 που είχε κερδίσει τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του Irish Poker Open το 2010.

Ο δικηγόρος του Carr, Michael Collins υποστήριξε ότι τα στοιχεία ήταν ανεπαρκή για να δικαιολογήσουν την κατάσχεση. Ο δικαστής Tom O' Donnell διαφώνησε λέγοντας ότι οι πιθανότητες μας δείχνουν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Εκτός από αυτό το περιστατικό, τον Αύγουστο του 2011 η αστυνομία σταμάτησε επίσης το αυτοκίνητο ενός ακόμα φίλου του Carr και βρήκε μέσα σε αυτό €244.000 σε μία πλαστική σακούλα. Ο δικηγόρος του Carr υποστήριξε ότι αν προσθέσουμε όλα αυτά τα ποσά μαζί καταλήγουμε στο ποσό που έχει κερδίσει ο πελάτης του.

Παραμένει μία σκοτεινή ιστορία για το λόγο ότι τα λεφτά θα μπορούσαν να είχαν κατατεθεί σε τράπεζα και η μεταφορά τους να γινόταν με αυτό τον τρόπο. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί ο Carr σε αυτή την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags