Facebook Pixel Μάθετε στρατηγική για το πόκερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-11-18 00:20:00

Μάθετε στρατηγική για το πόκερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθετε στρατηγική για το πόκερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

O επαγγελματίας παίκτης Jason Somerville θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στα τραπέζια που παίζετε. Με καθημερινά δωρεάν βίντεο σας δείχνει πως σκέφτεται στην προσπάθεια του να φτάσει από τα $50 στα $10.000.

Ο Jason ήρθε σε συμφωνία με το πρώτο online poker room, το Ultimate Poker, και έτσι κάνει βίντεο σε καθημερινή βάση και τα δημοσιεύει στο κανάλι του στο YouTube. Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή θα βρείτε από ένα βίντεο με τον Jason να παίζει από cash $0.25/$0.50, heads up SNG’s, MTT’s $50 Rebuy και cash σε $5/$10. Όταν δεν έχει παιχνίδι θα τον δείτε να περιγράφει κάποια παλιά sessions πριν την Black Friday ή το πρώτο του τηλεοπτικό τελικό τραπέζι σε τουρνουά. Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες περιέγραψε ένα heads up match απέναντι στον Mike Matusow όταν ο Jason αποφάσισε να παίξει για πρώτη φορά 1 vs 1 και μάλιστα σε $50/$100. Στο βίντεο θα δείτε πόσο εύκολο ήταν το πόκερ εκείνα τα χρόνια και πόσο λιγότερο επιθετικοί ήταν οι παίκτες.

Το στοίχημα του “JCarver” είναι με ένα bankroll $50 να καταφέρει να κερδίσει $10.000. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στο +$1.700. Πριν από μερικές ημέρες έδωσε την ευκαιρία σε δύο εγγεγραμμένους στο κανάλι του παίκτες να βρεθούν στο Λας Βέγκας μαζί του, να παρακολουθήσουν έναν αγώνα στο UFC με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Όλα αυτά για να γιορτάσει τους 10.000 subscribers στο κανάλι του.

Ο Somerville έχει κάνει ένα εξαιρετικό setup στον υπολογιστή του και έτσι μπορείτε να τον δείτε παράλληλα με το παιχνίδι να περιγράφει στην κάμερα του τις κινήσεις που κάνει και τις αντιδράσεις του στα hands. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 71 τέτοια βίντεο, τα οποία σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν το παιχνίδι σας και να σας βελτιώσουν σαν παίκτες.

Παρακολουθήστε τον Jason Somerville να περιγράφει την heads up αναμέτρηση με τον Mike Matusow. Μπορείτε στη συνέχεια να επισκεφθείτε το κανάλι του και καθημερινά να ενημερώνεστε με ένα νέο βίντεο της σειράς “RunItUp” για την πορεία του Jason Somerville στα online τραπέζια.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags