Facebook Pixel 'Εκανε το δύο στα δύο σε τουρνουά πόκερ
| 2013-11-19 00:39:00

'Εκανε το δύο στα δύο σε τουρνουά πόκερ

'Εκανε το δύο στα δύο σε τουρνουά πόκερ

Ο Philipp Gruissem πέτυχε το ακατόρθωτο, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στο WPT Alpha8 των $100.000 για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Πριν από 18 μόλις ημέρες κατέκτησε την κορυφή στο Super High Roller του Λονδίνου.

Η επιτυχημένη σειρά World Poker Tour έκανε ένα άνοιγμα στα Super High Rollers με την δημιουργία του WPT Alpha8. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε το Saint Kitts της Καραϊβικής με 23 παίκτες να λαμβάνουν μέρος στο πιο επιτυχημένο μέχρι στιγμής τουρνουά της σειράς. Μαζί με τα Re-Entries συγκεντρώθηκαν συνολικά 28 “συμμετοχές”.

Η Day 2 ξεκίνησε με 16 παίκτες να συνεχίζουν στο τουρνουά, όμως οι Tobias Reinkemeier, Max Altergott, Jeff Gross, Antonio Esfandiari και ο νικητής του Alpha8 στην Florida, Steven Silverman, αποχώρησαν πριν απο το final table.

Ο Tom McDonald ήταν ο chip leader του τελικού τραπεζιού με δεύτερο τον Mike McDonald. Μετά από τρεις γύρους ήρθε και ο πρώτος αποκλεισμός με τον Fabian Quoss να κάνει το call μετά από το 3-bet all in του Haxton. Ο τελευταίος άνοιξε βαλέδες και βρέθηκε μπροστά από τα δεκάρια του Quoss. Το board κράτησε το πλεονέκτηνα του καλύτερου φύλλου preflop και έτσι ο Quoss βρέθηκε στο rail.

Λίγες παρτίδες μετά ο Haxton και πάλι με βαλέδες βρέθηκε all in σε flop 986 με τον Mike McDonald που έκανε το call να ανοίγει set εξάρια. Το board άνοιξε Q και 7 και έτσι απέμειναν έξι παίκτες.

Είκοσι λεπτά χρειάστηκαν μέχρι να έρθει ο επόμενος αποκλεισμός. Ο Timothy Adams ανακοίνωσε all in από το button και ο Mike McDonald από το big blind έκανε το call με A K, έχοντας dominated τον αντίπαλο του που έδειξε KQ. Το board άνοιξε με 9-high,  το οποίο ήταν αρκετό για τον McDonald να πάρει το pot. Με αυτό τον τρόπο έσπασε και το bubble της διοργάνωσης.

Ο Seiver αποκλείστηκε λίγο αργότερα όταν έβαλε όλο του το stack στη μέση του τραπεζιού στο river με τον Gruissem που βρισκόταν απέναντι του να κάνει το call με full house. Ο Scott Seiver πέταξε τα φύλλα του στο muck και αποχώρησε.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός του Jason Koon όταν το AK που κρατούσε δεν κατάφερε να ανατρέψει τα 99 του Mike McDonald με τις μάρκες να καταλήγουν στο pot preflop. Το board άνοιξε 97498 με αποτέλεσμα να συνεχίζουν 3 παίκτες.

Ακολούθησαν τρεις ώρες παιχνιδιού μέχρι να αποκλειστεί ο επόμενος παίκτης. Ο Mike McDonald με ένα ζευγάρι δυάρια ανακοίνωσε all in από το small blind για να δεχθεί το call από το A7 του Tom McDonald στο big blind. Ένα επτάρι στο board ήταν αρκετό για τον Tom που εξασφάλισε μία θέση στο heads up.

Εικοσιπέντε hands αργότερα ο Gruissem είχε κατακτήσει την κορυφή, αυτή τη φορά με την βοήθεια της θεάς τύχης. Με A5 βρέθηκε all in απέναντι στο A6 του McDonald και κατάφερε να βρει ένα "μαγικό" πεντάρι στο board, J54KT. Έτσι ο Gruissem εξασφάλισε $1.086.400 για την πρώτη θέση. Δείτε την κατάταξη των επάθλων.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags