Facebook Pixel Ατύχημα στο σκι για Σουμάχερ!
| 2013-12-29 17:20:00

Ατύχημα στο σκι για Σουμάχερ!

Ατύχημα στο σκι για Σουμάχερ!

Θύμα ατυχήματος κάνοντας σκι έπεσε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χτύπησε στο κεφάλι και ενώ βρισκόταν εκτός πίστας. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του Γερμανού δεν είναι τόσο σοβαρή και ευτυχώς φορούσε κράνος.

Όπως έγινε γνωστό ο Σουμάχερ, που έκανε μόνος του σκι εκείνη την ώρα, είχε μια άσχημη πτώση πάνω σ' έναν βράχο, φορώντας το κράνος και έχοντας υποστεί χτυπήματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το ατύχημα.

«Αυτή τη στιγμή ειλικρινά δεν γνωρίζω τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Ηταν σοκαρισμένος, είχε τις αισθήσεις του, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό. Φορούσε ειδικό κράνος κι αυτό τον βοήθησε ώστε να μην τραυματιστεί σοβαρά.» είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του χιονοδρομικού κέντρου, μιλώντας στο Radio Monte Carlo, ενώ πρόσθεσε πως η αστυνομία ερευνά τον χώρο και την αιτία του ατυχήματος.

Ο Σουμάχερ φέρεται να τραυματίστηκε στις 11:07 τοπική ώρα και σε λιγότερο από 10 λεπτά, συγκεκριμένα στις 11:15, βρίσκονταν δίπλα του οι γιατροί και οι άνθρωποι του χιονοδρομικού κέντρου, οι οποίοι με την σειρά τους ειδοποίησαν το ελικόπτερο για να τον παραλάβει.

Ο Γερμανός... μόνιμος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρισκόταν με την οικογενειά του για διακοπές στο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μόνος του την ώρα του ατυχήματος, κάποιες άλλες πως ξεκίνησε μαζί με τον 14χρονο γιο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags