Facebook Pixel Eκτός Ευρώπης η ΑΕΚ!
| 2014-06-12 23:05:00

Eκτός Ευρώπης η ΑΕΚ!

Eκτός Ευρώπης η ΑΕΚ!

Εκτός Ευρώπης μένει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς έχασε την ημερομηνία που έπρεπε να δηλώσει συμμετοχή για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε δώσει διορία μέχρι χθες, Τετάρτη 11/06 για το Τσάμπιονς Λιγκ με την διοίκηση της Ένωσης να στέλνει το απαιτούμενο έγγραφο. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Παρά την εξέλιξη αυτή η διοίκηση παραμένει σε "ακινησία" και αυτό που τονίζει είναι πως θα ζητήσει παράταση από την Ομοσπονδία. Παράταση ενώ η διορία έχει ήδη χαθεί. Επιπλέον για να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό Κύπελλο η ΑΕΚ θα πρέπει να αποπληρώσει ένα πρόστιμο (10.000 ευρώ) που της έχει επιβληθεί από τον περασμένο Οκτώβριο. Ακόμα λοιπόν ένα χτύπημα για το τμήμα που περιμένει να δώσει το Σάββατο το ματς τίτλου με τον Διομήδη. Μετά και από αυτό θα τρέξουν οι εξελίξεις για το ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας και του Λαζόπουλου.

Την ίδια ώρα ο Διομήδης δήλωσε, κανονικά συμμετοχή και έχει προθεσμία 10 ημερών, να πληρώσει το παράβολο των 25.000 ευρώ, και να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags