Η δήλωσή του αναφέρει:
«Αγαπητοί μου φίλοι,
Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους σας, για την οριστική μου απόφαση να φύγω από τα κοινά της ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.. Θα παραδώσω το τμήμα χάντμπολ χωρίς χρέη και νταμπλούχο για δεύτερη φορά και θα ευχηθώ καλή τύχη στη νέα Διοίκηση.
Πολλοί θα πουν ότι εγκαταλείπω το καράβι...
Η απάντηση είναι μία. Ποτέ στη ζωή μου δεν εγκατέλειψα κανένα καράβι, έχω μάθει να είμαι καπετάνιος και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι. Όμως το καράβι αυτό έχει σαπίσει, δεν θέλει καπετάνιο, αλλά νέα υλικά.
Για όσους λοιπόν ξέχασαν, ή για όσους με κατηγορήσουν, να θυμούνται ότι κανείς δε θα καταφέρει να πληγώσει μια καρδιά στην οποία κυλά κίτρινο αίμα.
Να είστε όλοι μια γροθιά γύρω από τον πρόεδρο μας κύριο Μελισσανίδη, ο οποίος θα ενσαρκώσει τα όνειρα μας!
Να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι και να στηρίζετε τη νέα Διοίκηση.
Στέλνω την αγάπη μου, σε όλους τους Αθλητές, στους υπαλλήλους των γραφείων και σε όλο τον αγνό κόσμο...
Εγώ και η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...
Με αγάπη
Δημήτρης Λαζόπουλος"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο