Facebook Pixel Εκτός και ο Μάρεϊ!
| 2014-07-02 17:59:00

Εκτός και ο Μάρεϊ!

Εκτός και ο Μάρεϊ!

Λίγο μετά τον αποκλεισμό του Ράφαελ Ναδάλ από τον Νικ Κύργιο, ένας ακόμη κορυφαίος τενίστας, ο οποίος μάλιστα είναι κι ο κάτοχος του τίτλου, τέθηκε πρόωρα νοκ-άουτ από το Γουίμπλεντον. Ο Γκρίγκορ Ντιμιτρόβ "πέταξε" εκτός τον Άντι Μάρεϊ!

Ο Άντι Μάρεϊ μετρούσε τρεις νίκες στις τέσσερις μεταξύ τους μονομαχίες, αλλά ο Γκρίγκορ Νιμιτρόβ, ο οποίος είχε τη στήριξη της συντρόφου του Μαρία Σαράποβα, έκανε μεγάλα βήματα προόδου τον τελευταίο χρόνο και πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση που του δίνει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Γουίμπλεντον.

Ο Βούλγαρος διατηρεί στενή φιλία με τον Βρετανό, εν προκειμένω όμως, έπρεπε να παραταχθεί αποφασισμένος για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην παρθενική του συμμετοχή στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έτσι κι έγινε, δεδομένου ότι στο πρώτο σετ έκανε δύο μπρέικ και θριάμβευσε 6-1.

Πολύ μεγαλύτερη διάρκεια είχε το δεύτερο σετ, όπου ο κάτοχος του τίτλου έμεινε πίσω στα γκέιμ με 4-3, ανέτρεψε τα δεδομένα (5-4) και προηγήθηκε 6-5, αλλά ο Ντιμιτρόβ αποδείχθηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος και επικρατώντας 7-6 στο τάι μπρέικ έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης.

Το τρίτο σετ θύμισε πολύ το πρώτο, αφού μετά το 2-2, ο Βούλγαρος ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, κατέκτησε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ, έφτασε στο τελικό 6-2 και με το θριαμβευτικό 3-0 για "παράσημο" θα αντιμετωπίσει είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς είτε τον Μάριν Τσίλιτς στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags