Οριστική είναι η διακοπή στον τελικό του κυπέλλου στο χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ύστερα από τα όσα τραγικά συνέβησαν  με φωτοβολίδες, στυλό και πυρσούς να συνθέτουν ένα σκηνικό μάχης.

Οι οπαδοί της "Ένωσης" ενημερώθηκαν να φύγουν από το γήπεδο, ωστόσο κανένας από αυτούς δεν υπάκουσε, με την αστυνομία να μην μπορεί να προχωρήσει σε εκκένωση της κερκίδας των ΑΕΚτζήδων.

Μάλιστα, με το που ανακοινώθηκε η ορισιτκή διακοπή του αγώνα οι φίλοι της ΑΕΚ άρχισαν να αποχωρούν, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τους κάνουν νοήματα να μην φύγουν, καθώς και διάφορα νοήματα να δώσουν ραντεβού για ξύλο έξω από το γήπεδο!

Οι οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" συγκρούστηκαν με την αστυνομία πριν φύγουν από το "Παλατάκι", το οποίο θύμιζε πολεμικό τοπίο. Παρά την απόφαση για οριστική διακοπή, ο αγώνας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τελικά από το 17ο λεπτό όταν και διακόπηκε, ύστερα από την αποχώρηση των ΑΕΚτζήδων.

Update: Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε εντολή να διακοπεί οριστικά ο τελικός, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, της Αστυνομία και της ΟΧΕ να προσπαθούν να τον μεταπείσουν για να συνεχιστεί ο αγώνας...

Update: Η απόφαση της ΑΕΚ είναι ότι δεν παίζουν με τους ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο...

Update: Πληροφορίες θέλουν το φύλλο αγώνα να «καίει» την ΑΕΚ αφού θεωρούν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν με υπαιτιότητα των οπαδών της Ένωσης...

Update: Αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αποχωρήσει από το κλειστό της Πυλαίας, ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που παραμένουν στις θέσεις τους.

Update: Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι υπάρχει οριστική απόφαση για εκκένωση του γηπέδου, όσο χρόνο πάρει αυτή...

Update: 500 ΠΑΟΚτσηδες έχουν μείνει, 2 ωρες η διακοπή πλέον...