Facebook Pixel Παικταράδες από Πατέρα – Αυτούς φέρνει στον ΠΑΟ!
| 2015-12-08 11:15:00

Παικταράδες από Πατέρα – Αυτούς φέρνει στον ΠΑΟ!

Παικταράδες από Πατέρα – Αυτούς φέρνει στον ΠΑΟ!

Δύο "Μπεργκ", έναν Αργεντινό κι έναν Βραζιλιάνο, για την άμυνα και το κέντρο, χτυπάει ο εφοπλιστής για τον Παναθηναϊκό, αν αναλάβει την ομάδα. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο Νικόλας Πατέρας φέρεται να προετοιμάζει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και όπως αναφέρουν συγκεκριμένες πληροφορίες έχει έτοιμο το πλάνο του για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου παρουσιάζεται να έχει οργανώσει μέχρι και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού, έχοντας κατασταλάξει στις προσθήκες που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει το επίπεδο του ρόστερ.

Όπως αναφέρει σήμερα πρωτοσέλιδα η "Αθλητική Ημέρα", μία εφημερίδα που λέγεται ότι έχει πολύ καλή ενημέρωση από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα, ο γνωστός εφοπλιστής είναι αποφασισμένος, αν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, να φέρει στην ομάδα παίκτης μεγάλης αξίας.

"Πάταγο με δύο ακόμη... Μπεργκ", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει παράλληλα ότι πρόθεση του πρώην προέδρου του Τριφυλλιού είναι να αποκτήσει οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό και ένα δεκάρι.

Μάλιστα, αποκαλύπτεται και η χώρα προέλευσης των μεταγραφικών στόχων του Νικόλα Πατέρα που είναι η Λατινική Αμερική. "Σούπερ παίκτες από Βραζιλία και Αργεντινή", σημειώνει χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι μεγάλος στόχος του εφοπλιστή είναι να παραμείνει στην ομάδα ο Μπεργκ και να γίνει η σημαία του συλλόγου, ενώ τονίζεται ότι θα αποκτηθεί και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags