Facebook Pixel Το άφησε ανοιχτό ο Λεάλι
| 2016-12-31 10:35:00

Το άφησε ανοιχτό ο Λεάλι

Το άφησε ανοιχτό ο Λεάλι

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στη "Real News" μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα κοινά σημεία της Γιουβέντους με τους ερυθρόλευκους

Οι δηλώσεις του στην «Real News»:

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό: «Πιστεύω πως είναι θετικός. Σίγουρα αρχίσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένα δυνατό σοκ όχι μόνο για εμάς στην ομάδα, αλλά για όλους στο σύλλογο. Το δύσκολο ήταν να σταθούμε στα πόδια μας όλοι μαζί. Υπήρξαν αλλαγές προπονητών, δοκιμαστήκαμε αρκετά, αλλά δείξαμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Εχουμε μια σημαντική διαφορά στο πρωτάθλημα, παίζουμε στο Κύπελλο Ελλάδας και τον Φεβρουάριο έχουμε μπροστα μας τα δύο ματς στην Ευρώπη. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά πιστεύω πως είναι θετικός ο απολογισμός».

Για το Europa League: «Είμαστε στους "32": «Θέλουμε να προχωρήσουμε. Η κλήρωση φαίνεται καλή, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την τουρκική ομάδα, καθώς είναι ένα σύνολο με καλούς παίκτες. Προκρίθηκε ως πρώτη σε όμιλο με τη Βιγιαρεάλ, άρα δεν είναι τυχαία ομάδα. Θα την αναλύσουμε και στη συνέχεια. Θέλουμε να προχωρήσουμε και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Στην Ευρώπη πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η πρόκριση. Θέλαμε και την πρώτη θέση, αλλά στα δύο ματς με τον ΑΠΟΕΛ δεν τα καταφέραμε. Τώρα οφείλουμε να δούμε μπροστά τους αγώνες που έρχονται και αυτό θα κάνουμε».

Για το αν Ολυμπιακός και Γιουβέντους έχουν κοινά: «Υπάρχουν πολλά κοινά όσον αφορά τη νοοτροπία. Είναι ομάδες που παίζουν για να παίρνουν τίτλους και να κάνουν ακόμη πιο μεγάλη την ιστορία τους. Επίσης, λειτουργούν επαγγελματικά και είναι οργανωμένες. Επιπλέον, ο κόσμος νοιάζεται για κάθε αγώνα της ομάδας του, τη στηρίζει, φωνάζει, πανηγυρίζει, ενθουσιάζεται! Σε αυτά μοιάζει πολύ. Εγώ έζησα το γεγονός αυτό στο γήπεδο ειδικά στα τρία ματς με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Για το μέλλον του: «Είμαστε ακόμη στη μέση του πρωταθλήματος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έτσι, δεν νομίζω ότι είναι η ώρα για κάποια απόφαση. Τώρα θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και μετά θα δω τι θα κάνω. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα δούμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags