Facebook Pixel Απάντηση Γιαννακόπουλου για τα χρήματα στον Ερασιτέχνη
| 2017-04-19 23:00:00

Απάντηση Γιαννακόπουλου για τα χρήματα στον Ερασιτέχνη

Απάντηση Γιαννακόπουλου για τα χρήματα στον Ερασιτέχνη

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απάντησε στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Μπαλτάκου, ότι η ΚΑΕ... χρωστάει στον Ερασιτέχνη!

Δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του Δημήτρη Μπαλτάκου (σχετικά με τις μηδενικές χρηματικές καταβολές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη) η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού γίνεται λόγος για ανακρίβειες του προέδρου του Ερασιτέχνη και δίνονται εξηγήσεις γύρω από το θέμα των χρημάτων που υποχρεούται να δίνει η ΚΑΕ στη «μάνα του λόχου».

Πιο συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται πως βάσει του νόμου 2725/99 (κι όχι του 2527 όπως αναφέρεται στην επιστολή Μπαλτάκου), οι ΠΑΕ και ΚΑΕ υποχρεούνται να καταβάλλουν το 10% επί των καθαρών κερδών από τα εισιτήρια, όταν γίνει η εκκαθάριση της χρονιάς, δηλαδή στο φινάλε κάθε σεζόν και όχι μηνιαίως, όπως ζητά η πλευρά του Ερασιτέχνη.

Ενδεικτικά, άνθρωποι γύρω από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επισημαίνουν πως ο νόμος δεν τους υποχρεώνει να καταβάλουν το ποσό αυτό τώρα, αλλά στις 30 Ιουνίου.

Από ‘κει και πέρα, τονίζεται εκ νέου η πάγια θέση του ιδιοκτήτη του Εξάστερου για παραίτηση εδώ και τώρα της νυν διοίκησης του Ερασιτέχνη, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να αναλάβει εκείνος την «αναγέννηση» όλων των τμημάτων.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags