Σε διαφορετική ημερομηνία από αυτή που είχε αρχικά αποφασιστεί θα διεξαχθεί τελικά το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής θα μετρούσαν τις δυνάμεις τους στις 17-18/3. Όπως αποφασίστηκε, όμως, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του «δικέφαλου του Βορρά» και των «ερυθρόλευκων» θα οριστεί νέα ημερομηνία.
Το θέμα θα συζητηθεί στο Δ.Σ που θα γίνει στις 26/2.
Η ανακοίνωση:
«Λόγω της αιφνίδιας αλλαγής των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών αγώνων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και πιθανών προκρίσεων των Ελληνικών ομάδων, του ΠΑΟΚ (Champions League) και του Ολυμπιακού (Challenge Cup), το final-4 του Κυπέλλου ανδρών, που ήταν προγραμματισμένο για 17-18 Μαρτίου στο κλειστό της Γλυφάδας, αναβάλλεται για νέα ημερομηνία, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας».
Στον «αέρα» το Final-4 με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό
Sportdog Team
| 22/02/18 - 17:13
Διαβάστε τι αποφασίστηκε για το Κύπελλο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο