Συγκεκριμένα, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, 22 οδηγοί θα βρεθούν αντιμέτωποι στη διαδρομή των 1,35 χλμ. Οι μάχες αναμένονται συναρπαστικές, καθώς έως έξι χωμάτινες φόρμουλες θα βρίσκονται συγχρόνως στην πίστα. Oι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώνονται την Κυριακή το μεσημέρι με τον μεγάλο τελικό. Παράλληλα, 22 ακόμα οδηγοί, με αυτοκίνητα αλλά και χωμάτινες φόρμουλες, θα αγωνιστούν υπό καθεστώς ατομικής χρονομέτρησης, στο δικό τους αγώνα για τον 4ο γύρο του EKO Racing Dirt Games.
Για τους θεατές θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις από τους χορηγούς, ενώ δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία…υψηλής αδρεναλίνης από τη θέση του συνοδηγού στη φόρμουλα του Λάμπρου Αθανασούλα. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.
Στη σελίδα του EKO Racing Dirt Games μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του αγώνα και τους αγωνιζόμενους. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο