Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο σερί Champions League, όμως η αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος πήγε στα πέναλτι και εκεί οι Ούγγροι κατάφεραν να στερήσουν από τους «ερυθρόλευκους» την κούπα.
Η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε σε 10-10 στην κανονική διάρκεια, οδήγησε τον τελικό στα πέναλτι αλλά στην ψυχοφθόρα διαδικασία η Φερεντσβάρος πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ με 14-13. Σπουδαία εμφάνιση για τον Κώστα Γενηδουνιά και τον Γιόσιπ Πάβιτς στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.
Περισσότερα σε λίγο...
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή του αγώνα. Ο Μέζεϊ με γκολ από την θέση του φουνταριστού άνοιξε το σκορ στην πρώτη κιόλας επίθεση των Μαγυάρων. Ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε (1-1) στον παίκτη παραπάνω ενώ Μίτροβιτς και Βάργκα διαμόρφωσαν το 1-3 που ήταν το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.
Ο Ολυμπιακός με εύστοχη εκτέλεση του Γενηδουνιά μείωσε σε 2-3 με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου. Οι Ούγγροι όμως απάντησαν αμέσως και με γκολ των Γιάνγκερ και Βάμος έφτασαν στο 2-5, έξι λεπτά πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Φουντούλης και Αργυρόπουλος μείωσαν και πάλι στο γκολ (4-5) για τον Ολυμπιακό αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν ασυναγώνιστοι στον παίκτη παραπάνω.
Με Μίτροβιτς και Νίκιτς η Φερεντβάρος έφτασε στο 4-7 αλλά ο Ομπράντοβιτς μείωσε σε 5-7 για τον Ολυμπιακό 37 δεύτερα πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Ο Βάμος με σουτ και πάλι στον παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το 5-8 που ήταν το σκορ της δεύτερης περιόδου.
Ο Ολυμπιακός με δύο γρήγορα γκολ από Γενηδουνιά και Μουρίκη μπήκε ξανά στο ματς (7-8) στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου. Ο Μίτροβιτς όμως ξανα στον παίκτη παραπάνω έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ούγγρους για το 7-9 σε φάση που στοίχισε τρίτη και οριστική αποβολή του Σκουμπάκη για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην υπόλοιπη περίοδο και ο Γιάνγκερ πάλι στον παίκτη παραπάνω έκανε το 7-10 του τρίτου οκταλέπτου.
Οι Πειραιώτες δεν παραδόθηκαν στη μοίρα τους. Με απίστευτη εμφάνιση στο τέταρτο οκτάλεπτο και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα ο Ολυμπιακός με Γενηδουνιά (2) και Φουντούλη ισοφάρισαν σε 10-10 και οδήγησαν το ματς στα πέναλτι. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία ο Πάβιτς ξεκίνησε με απόκρουση στην εκτέλεση του Γιάνσικ. Στη συνέχεια ο Αργυρόπουλος ευστόχησε για τον Ολυμπιακό αλλά δύο χαμένα πέναλτι από Γούνα και Μυλωνάκη έδωσαν το πάνω χέρι στους Ούγγρους. Όμως ο Κάλαϊ εκτέλεσε στο δοκάρι κι έτσι οδηγήθηκαμε στην διαδικασία του ξαφνικού θανάτου. Ο Γιάνσικ ευστόχησε για το 13-14 και ο Αργυρόπουλος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα το τρόπαιο να καταλήξει σε ουγγρικά χέρια.
  Τελευταία Νέα
Aθλήτριες πόζαραν με αποκαλυπτικά εσώρουχα (BINTEO)
Kαμπάνια βρετανικής ε...
Αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων έβγαλε τα ρούχα της! (ΦΩΤΟ)
«Έβαλε φωτιά» στο διαδίκτυο με φωτογραφίες α...
Αθλήτρια διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της νέας κοπέλας του πρώην της
Συνελήφθη ως ύποπτη για κ...
UA HOVR Machina 3: O προσωπικός σου running coach!
Το νέο UNDER ARMOUR HOVR Machina 3 είναι ένα καινοτόμο παπούτσι γ...
Η... Ντιλέτα Λεότα της Κροατίας με το προκλητικό φόρεμα (ΦΩΤΟ)
Η Κροάτισσα παρουσιάστρια έκλεψε την παράσταση στο FN...
Γαλάτσι: Σοκαριστικό νοκ άουτ σε αγώνα πυγμαχίας - Τον έστειλε εκτός ρινγκ
Με ένα «εκκωφαντικό» νοκ άουτ ολοκληρώθηκε το main event τ...
Ξανά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Κέρδισε στην έδρα της ΑΕΚ και το σήκωσε
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τρίτη διαδοχική χρονιά τ...
Διπλή Ανάπλαση: Στα 41 εκατ. το τελικό κόστος εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη
Εξελίξεις για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό, που θ...
Ο Ολυμπιακός λύγισε την ΑΕΚ - Θέλει μία νίκη για να το σηκώσει (ΒΙΝΤΕΟ)
Μεγάλη νίκη με 36-30 για τον Ολυμπιακό, που πήρε τον 3ο τ...
Συγκινεί ο Σίσκος: «Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσουμε στο 100%»
Ο Απόστολος Σίσκος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σ...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο