Η πιο δυνατή ομάδα ετοιμάζεται να δώσει ηχηρό παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Ντουμπάι, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου 2019.
Δεκαεννέα Παραολυμπιακοί αθλητές και αθλήτριες έχουν πάρει μέχρι στιγμής το εισιτήριο για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα αγωνίσματα δρόμου των 100, 200 και 400 μέτρων, στο άλμα εις μήκος, τη σφαίρα, την κορίνα, τη δισκοβολία και το ακόντιο.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ, το οποίο διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, ήταν το πιο πρόσφατο τεστ των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα κρίνει και τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις προσπάθειες των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών να πιάσουν τα όρια για το Ντουμπάι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο