Ολυμπιακός – Volley League: Μπορεί να είχαν 20 ημέρες να αγωνιστούν, λόγω των 17 κρουσμάτων κορωνοϊού, όμως οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στον ίδιο ρυθμό με πριν. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) πήραν πολύ σημαντική νίκη κερδίζοντας τον Μίλωνα με 3-0 για την 12η αγωνιστική που είχε αναβληθεί.
Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με τη νίκη τους έφτασαν στους 31 βαθμούς με τους Νεοσμυρνιώτες να μένουν έκτοι με 12. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, που δεν είχε στην διάθεσή της τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη, δυσκολεύτηκε αρκετά στα πρώτα δύο σετ (20-25, 21-25), ωστόσο στο τρίτο σετ ο Μίλων δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό (18-25).
Επόμενα… εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είναι ο Φίλιππος στη Βέροια (11/3) και ΠΑΟΚ στου Ρέντη (15/3) για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις της Volley League
Τα σετ: 0-3 (20-25, 21-25, 18-25).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο