Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εύκολο απόγευμα για ΠΑΟ και τώρα... ντέρμπι
| 2021-03-18 19:01:00

Εύκολο απόγευμα για ΠΑΟ και τώρα... ντέρμπι

Sportdog Team
Εύκολο απόγευμα για ΠΑΟ και τώρα... ντέρμπι

Οι Πράσινοι κέρδισαν εύκολα τον Φίλιππο για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική και στέφουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Φοίνικα

Παναθηναϊκός: Μετά από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό οι Πράσινοι επέστρεψαν στην δράση και χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση κέρδισαν με 3-0 τον Φίλιππο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κάπως ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα σετ, όμως στο τρίτο... κατέρρευσαν με τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να το κερδίσουν εύκολα. 

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κοντά στο σκορ, όμως ένα ξέσπασμα στο τέλος από το "Τριφύλλι" έφερε το τελικό 25-21. Οι παίκτες του Φίλιππου πίεσαν αρκετά τους γηπεδούχους και στο δεύτερο σετ, όμως η ποιότητα αρκετών Πράσινων έφερε το 25-21, ξανά και το 2-0. Στο τελευταίο σετ οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ανέβασαν... ταχύτητα και έφτασαν εύκολα στο 25-16 και στο 3-0.

Τα σετ: (3-0) 25-21, 25-21, 25-16

Πλέον ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 25 βαθμούς σε 12 αγώνες, ανεβαίνοντας τρίτος και πλέον... κοιτάει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου, ενώ ο Φίλιππος είναι προτελευταίος με 10 πόντους σε 13 αναμετρήσεις.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags