Facebook Pixel ΑΕΚ - Λευτέρης Αυγενάκης: Απίστευτος Αυγενάκης - Απειλεί με τιμωρία την ΑΕΚ - Ξέχασε να της δώσει συγχαρητήρια! (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-31 08:44:00

Απίστευτος Αυγενάκης - Απειλεί με τιμωρία την ΑΕΚ - Ξέχασε να της δώσει συγχαρητήρια! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος Αυγενάκης - Απειλεί με τιμωρία την ΑΕΚ - Ξέχασε να της δώσει συγχαρητήρια! (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατέκτησε το EHF Εuropean Cup και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού πήγαν... περίπατο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών και της απονομής, κάτι που... ευαισθητοποίησε τον Λευτέρη Αυγενάκη.

 

ΑΕΚ - Λευτέρης Αυγενάκης: «Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον λογαριασμό του στο twitter.

Η ανάρτηση αυτή, προκάλεσε έντονα σχόλια στο διαδίκτυο. Ο λόγος ήταν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη μη τήρηση των μέτρων στο κλειστό της Χαλκίδας, ξέχασε όμως, να δώσει συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Κάτι που έκανε αρκετά αργότερα, με νέα του ανάρτηση...

«Πέρα από τα απαράδεκτα στους τομείς υγιεινής & ασφάλειας, με την μη τήρηση των πρωτοκόλλων στον ευρωπαϊκό τελικό στη Χαλκίδα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο χάντμπολ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup. Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν», έγραψε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags