Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Κρίμα κι άδικο για τη Μαρία - Άγγιξε το όνειρο, αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Roland Garros (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-10 22:03:00

Κρίμα κι άδικο για τη Μαρία - Άγγιξε το όνειρο, αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Roland Garros (Vid)

Sportdog Team
Κρίμα κι άδικο για τη Μαρία - Άγγιξε το όνειρο, αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Roland Garros (Vid)

Τρομερό παιχνίδι 3.5 ωρών, συγκλονιστική εμφάνιση από την Ελληνίδα αθλήτρια. Έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό, όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Κρετσίκοβα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το πρώτο τίτλο γκραντ σλαμ στην καριέρα της!

Η Μαρία Σάκκαρη κατέθεσε και τη ψυχή της στον δεύτερο ημιτελικό του Roland Garros, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 9-7), έπειτα από ένα ματς θρίλερ που κράτησε πάνω από τρεις ώρες.

Η Σάκκαρη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν είδε την Κρετσίκοβα να παίρνει το πρώτο σετ με 7-5, αλλά στο δεύτερο σετ τα έδωσε όλα και με 6-4 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ προηγήθηκε με μπρέικ (3-1, 5-3), είχε match point στο 9ο γκέιμ, στο σερβίς της Τσέχας, αλλά η Μπάρμπορα κατάφερε να το «σβήσει». Στη συνέχεια η Μαρία σέρβιρε για τη νίκη και την πρόκριση (5-4), αλλά την κατέβαλλαν το άγχος και η πίεση, με την Κρετσίκοβα να κάνει μπρέικ και να φέρνει το ματς στα ίσια (5-5). Στο 16ο γκέιμ η Σάκκαρη δέχθηκε νέο μπρέικ, με την Τσέχα να φτάνει στο 9-7 και στη νίκη με 2-1, μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά παιχνιδιού!

Πλέον η Κρεϊτσίκοβα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό τη Ρωσίδα Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται για πρώτη φορά στον τελικό.

* Η ενημέρωση γίνεται μετά από σχετική άδεια που δόθηκε από την Ε.Σ.Η.Ε.Α.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags