Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες - Λευτέρης Πετρούνιας: Νέα ανακοίνωση από ΕΡΤ για Πετρούνια - "Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία"
| 2021-07-24 13:48:00

Νέα ανακοίνωση από ΕΡΤ για Πετρούνια: "Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία"

Sportdog Team
Νέα ανακοίνωση από ΕΡΤ για Πετρούνια: "Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία"

Η δημόσια τηλεόραση τοποθετήθηκε εκ νέου για το γεγονός πως δεν έδειξε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, τονίζοντας στο twitter ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την σκηνοθεσία στο Τόκιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Λευτέρης Πετρούνιας: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες», ανέφερε αρχικά η ΕΡΤ.

Με δεύτερο tweet, μάλιστα, οι ιθύνοντες του καναλιού ανέφεραν: «Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ». 

Bέβαια, λίγο μετά το Eurosport Greece δημοσίευσε το βίντεο με την προσπάθεια του Έλληνα άσου στους κρίκους, με αποτέλεσμα το twitter της ΕΡΤ να γεμίσει με ειρωνικά σχόλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags