Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες - Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν το πίστευε για ΕΡΤ ο Πετρούνιας: "Θλίβομαι που ο κόσμος δεν μπόρεσε να με δει, ατόπημα και άδικο"
| 2021-07-24 16:15:00

Δεν το πίστευε για ΕΡΤ ο Πετρούνιας: "Θλίβομαι που ο κόσμος δεν μπόρεσε να με δει, ατόπημα και άδικο"

Sportdog Team
Δεν το πίστευε για ΕΡΤ ο Πετρούνιας: "Θλίβομαι που ο κόσμος δεν μπόρεσε να με δει, ατόπημα και άδικο"

Απογοητευμένος από την δημόσια τηλεόραση για το γεγονός πως δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό των κρίκων, ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Λευτέρης Πετρούνιας: Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την θλίψη του για το γεγονός πως ο κόσμος στην Ελλάδα ξύπνησε για να δει την προσπάθειά του και δεν την είδε, κάνοντας λόγο για ατόπημα από πλευράς ΕΡΤ.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια.

Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», ήταν η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags