Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του US Open!
| 2021-09-09 04:00:00

Θεά! Στα ημιτελικά του US Open η Σάκκαρη - Διέλυσε την Πλίσκοβα - Δεύτερος major ημιτελικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θεά! Στα ημιτελικά του US Open η Σάκκαρη - Διέλυσε την Πλίσκοβα - Δεύτερος major ημιτελικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν… θεά στην αναμέτρηση με την Καρολίνα Πλίσκοβα και με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε της αντιπάλου της 0-2 σετ (4-6, 4-6), σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.
 

Μαρία Σάκκαρη: Στα ημιτελικά της διοργάνωσης (θα αντιμετωπίσει τη Εμα Ραντουκάνου από τη Μεγάλη Βρετανία) μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά τoυ US Open πανηγύρισε - για πρώτη φορά στην καριέρα της - η Μαρία Σάκκαρη, κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4) την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα!

Παράλληλα, εξασφάλισε και την άνοδό της στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη που έχει καταλάβει Ελληνίδα τενίστρια. Η επόμενη αναμέτρηση για την Ελληνίδα είναι τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/9, 03:30)

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό Grand Slam αποκλείοντας την φιναλίστ του 2016 (Νο.4) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) σε μόλις 88 λεπτά και θα αντιμετωπίσει στους «4» το παιδί-θαύμα της Μεγάλης Βρετανίας, την Έμα Ραντουκάνου (Νο.150).

Η Μαρία σημείωσε το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ (2-1) και στη συνέχεια κράτησε χωρίς δυσκολία το προβάδισμα για να κάνει το 1-0. 

Απείλησε άμεσα και στο δεύτερο σετ, όμως το καθοριστικό μπρέικ ήρθε τελικά: Πέρασε μπροστά με 4-3 και πήρε τις μπάλες στο 5-4 για να καθαρίσει την πρόκριση.

H Mαρία είχε 23 winners και μόνο 12 αβίαστα λάθη, εσε αντίθεση με την Πλίσκοβα που είχε, αντίστοιχα, 14 και 20...

Θα είναι ο δεύτερος major ημιτελικός για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Αρίνα Σαμπαλένκα και Λέιλα Φερνάντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags