Αθλητικό Σαν Σήμερα: Το Sportdog παρουσιάζει τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μέρα

Δείτε τι συνέβη στις 3 Ιανουαρίου:

1939: Γεννιέται ο προπονητής Νίκος Αλέφαντος.

1962: Εγκαινιάζεται το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον αγώνα ΑΕΚ - Μπαρτσελόνα (0-6) μπροστά σε 38.000 θεατές, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ισπανός πρίγκιπας και μετέπειτα βασιλιάς Χουάν Κάρλος. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 40 δραχμές το απλό και 60 δραχμές το αριθμημένο. Θα κατεδαφισθεί 41 χρόνια αργότερα.

1977: Ο Πατ Κρουζ της Τόρκι Γιουνάιτεντ πετυχαίνει το πιο γρήγορο αυτογκόλ στο όγδοο δευτερόλεπτο του αγώνα εναντίον της Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ.

1987: Ο Liam OBrien της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποβάλλεται μόλις στο 85ο δευτερόλεπτο του αγώνα με την Σαουθάμπτον και γίνεται ο παίκτης με την πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου. Το ρεκόρ θα σπάσει το 2000 ο τερματοφύλακας Kevin Pressman της Σέφιλντ Γουένσντεη (13 δευτερόλεπτα). Στην υπόλοιπη Ευρώπη, η πιο γρήγορη αποβολή σημειώθηκε στις 9/12/1990 στον αγώνα του καμπιονάτο Μπολόνια- Πάρμα, όταν ο Guiseppe Lorenzo της Μπολόνια είδε την κόκκινη κάρτα στο 10ο δευτερόλεπτο.