Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Με τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία στην πρεμιέρα του Australia Open.
| 2022-01-13 08:12:00

Με τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία η Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Australia Open

Sportdog Team
Με τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία η Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Australia Open

Αν η Μαρία περάσει στον δεύτερο γύρο θα παίξει με qualifier ή την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, ενώ η πιο πιθανή αντίπαλός της στον τρίτο γύρο είναι η Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Μαρία Σάκκαρη: Με τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία στην πρεμιέρα του Australia Open. Αν η Μαρία περάσει στον δεύτερο γύρο θα παίξει με qualifier ή την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, ενώ η πιο πιθανή αντίπαλός της στον τρίτο γύρο είναι η Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Η 34χρονη τενίστρια είναι αυτή τη στιγμή στο Νο.285 του κόσμου, αλλά στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι το Νο.46. Δεν έχει πάει ποτέ πέρα από τον δεύτερο γύρο στη Μελβούρνη, ενώ την καλύτερή της εμφάνιση σε σλαμ την έκανε στο Wimbledon το 2015, όταν έπαιξε στον τρίτο γύρο.

Αν η Μαρία περάσει στον δεύτερο γύρο θα παίξει με qualifier ή την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, ενώ η πιο πιθανή αντίπαλός της στον τρίτο γύρο είναι η Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Στη συνέχεια ενδέχεται να πέσει πάνω στην Ονς Ζαμπέρ, πριν βρει λογικά την Άσλεϊ Μπάρτι (Νο.1) στα προημιτελικά και μια εκ των Ισπανίδων Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα και Πάουλα Μπαντόσα στα ημιτελικά.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι η Αρινα Σαμπαλένκα, την οποία μπορεί να βρει η Μαρία μόνο στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί η Μπάρτι μπορεί να βρει την κάτοχο του τίτλου Ναόμι Οσάκα στον τέταρτο γύρο, ενώ η περσινή νικήτρια του US Open Έμα Ραντουκάνου κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Σλόουν Στίβενς!

Πιθανή φάση «16» (με βάση το ranking)

Μπάρτι-Οσάκα

Ζαμπέρ-Σάκκαρη

Κρεϊτσίκοβα-Σβιτολίνα

Κένιν-Μπαντόσα

Κονταβέιτ-Ριμπάκινα

Χάλεπ-Μουγουρούθα

Σβιόντεκ-Παβλιουτσένκοβα

Κέρμπερ-Σαμπαλένκα

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Μπάρτι-Σάκκαρη

Μουγουρούθα-Μπαντόσα

Κρεϊτσίκοβα-Κονταβέιτ

Σαμπαλένκα-Σβιόντεκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags