Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σαρωτικός Ολυμπιακός - Ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι!
| 2022-10-29 18:30:00

Σαρωτικός Ολυμπιακός - Ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαρωτικός Ολυμπιακός - Ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο ντέρμπι "αιωνίων" και πήραν τη νίκη με χαρακτηριστική άνεση κόντρα στους Πράσινους (20-5).

Απόλυτος κυρίαρχος απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 20-5 στην τέταρτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν να προηγούνται με 14-1, ωστόσο στο φινάλε έριξαν ρυθμούς και δέχτηκαν τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα λεπτά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος πέτυχε έξι τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν οι Δερβίσης, Κολόμβος και Μουρίκης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε... ζεστός στο ματς και ποηγήθηκε 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Δερμιτζάκης πέτυχε το πρώτο γκολ για τον Παναθηναϊκό στα μέσα της δεύτερης περιόδου για το 5-1, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να προηγείται 9-1.

Με σερί έξι τερμάτων οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 15-1, με τον Σγουρίδη να μειώνει σε 15-2. Ο Φουντούλης έκανε το 16-2 και οι Σιαμάς και Τόττης μείωσαν σε 16-4, με τον Μουρίκη να σταματάει το... μίνι σερί για το 17-4.

Νέο γκολ του Τόττη έκανε το 17-5 δύο λεπτά πριν το φινάλε, με τους Κολόμβο και Δερβίση να διαμορφώνουν το τελικό 20-5.
Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-1, 4-0, 7-3

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Γούβης 1, Δερβίσης 3, Γραμματικός, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 2, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία τέλος για την τιμωρία του Μήτογλου - Κλείνει άμεσα μεταγραφή - Φήμες ξανά για Αντετοκούνμπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags