Facebook Pixel Μίλωνας - Παναθηναϊκός: Ο εκπληκτικός Μίλωνας διέλυσε με 3-0 τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-05 23:12:00

Ο εκπληκτικός Μίλωνας διέλυσε με 3-0 τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο εκπληκτικός Μίλωνας διέλυσε με 3-0 τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα κατάμεστο «Κροίσος Πέρσης» ο Μίλωνας υποχρέωσε τον τραγικό Παναθηναϊκό στην πρώτη του φετινή ήττα στη σεζόν, επικρατώντας με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Μίλωνας για μεγάλα πράγματα! Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έκανε ό,τι ήθελε τον Παναθηναϊκό στο «Κροίσος Πέρσης» της Νέας Σμύρνης και πήρε τη δεύτερη της νίκη στη φετινή Volley League επικρατώντας με 3-0 σετ. Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους νταμπλούχος Ελλάδας που είχαν το μυαλό τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με την Οντολένα Βόντα για τη φάση των «32» του Challenge Cup.

1o σετ
Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα ξεκίνησε δυνατά στο ματς, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, υποχρέωσε σε αρκετά λάθη τον Παναθηναϊκό, και πήρε προβάδισμα επτά πόντων το ματς (15-12). Οι φιλοξενούμενοι ήταν τραγικοί στην υποδοχή και σε συνδυασμό με τις κακές τους επιθέσεις αλλά και τα υπέροχα μπλοκ των γηπεδούχων «λύγισαν» στο πρώτο σετ με 25-18.



2ο σετ
Oι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν ελαφρώς καλύτεροι στο τάραφλεξ στο δεύτερο σετ με τον Φερνάντο Ερνάντεζ να είναι ο μοναδικός διασωθέντας από το… ναυάγιο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» από το σερβίς με τον Γιορντάνοφ να είναι συγκλονιστικός και να πετυχαίνει 4 πόντους και να ανατρέπει το 7-6 σε 12-9. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, έχασαν τα πατήματα τους από εκείνο το σημείο και μετά και ο Εφραιμίδης εκμεταλλεύτηκε την «πράσινη» αδράνεια στο μπλοκ κάνοντας το 19-18. Ο Μίλωνας πίεσε και πάνω από το φιλέ με τον Μολίνα να έχει 4/5 επιθέσεις στο 2ο σετ το οποίο έληξε 25-22 υπέρ της ομάδας του Σάκη Ψάρρα.

3ο σετ
Το κομβικότερο σετ του ματς μετατράπηκε σε πραγματικό ντέρμπι με τον Γιορντάνοφ να… κεντάει επιθετικά και τον Μολίνα να συνεργάζεται άψογα στο μπλοκ ο Μίλωνας έκανε πάρτι φέρνοντας τη διαφορά στους 8 πόντου (13-5). Ο Παναθηναϊκός «ροκάνισε» το σκορ με τους Φράγκο, Ερνάντες και Πετρέα να βοηθούν στο μπλοκ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν… ίδρωσαν και με απόλυτη ψυχραιμία διαχειρίστηκαν το προβάδισμα έφτασαν στον θρίαμβο παίρνοντας και το 3ο σετ με 25-18, χάρη στον άσσο από τον συγκλονιστικό Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Τα σετ:25-19-25-22,25-18

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Βαζέχα του ΠΑΟ - "Μαχητικός, γρήγορος με εύκολο γκολ - Με Ζήκο στη Μονακό ο πατέρας του"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags