Facebook Pixel Δημοσίευμα φωτιά από Αγγλία για Μπένετ και Ολυμπιακό Β΄
| 2022-12-21 22:09:00

Θέμα στην Αγγλία το ματς του Ολυμπιακού Β΄ - Τι λένε για Μπένετ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θέμα στην Αγγλία το ματς του Ολυμπιακού Β΄ - Τι λένε για Μπένετ (ΦΩΤΟ)

Η διαιτησάι στον αγώνα του Ολυμπιακού Β΄ έγινε θέμα μέχρι την Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός Β' στο ματς με την Καλλιθέα έφυγε από το γήπεδο λόγω της διαιτησίαςτου Παπακωνσταντίνου! Στη συνέχεια, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν «διεφθαρμένους» τους Μάνταλο και Μπένετ.

Η Dailymail, δίνει έκταση στο θέμα, κάνοντας αναφορά στο ότι ο πρώην αξιωματούχους της Premier League, Στιβ Μπένετ χαρακτηρίζεται ως «διεφθαρμένος».

«Ο πρώην διαιτητής της Premier League, Στιβ Μπένετ και οι συνεργάτες του χαρακτηρίστηκαν "διεφθαρμένοι" σε "επίθεση" από τον Ολυμπιακό Β', ο οποίος οδήγησε τον αγώνα του Σαββατοκύριακου σε διακοπή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή», τονίζει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η Καλλιθέα είχε περάσει μπροστά στο σκορ με 2-1 μπροστά όταν ακολούθησε νέα αντιπαράθεση. Ο Ολυμπιακός Β' ισοφάρισε μετά από σέντρα που μπήκε στα δικά του δίχτυα από αμυντικό. Ωστόσο, ο διαιτητής έδειξε φάουλ εναντίον του Ολυμπιακού, παρά το replay που έδειξε ότι το χέρι το έκανε ο αμυντικός της Καλλιθέας.

Εξοργισμένος, όπως έπρεπε, ο Ολυμπιακός Β' εξέφρασε την απογοήτευσή του, αρνούμενος να επανεμφανιστεί για το δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι αναπληρωματικοί του έφυγαν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναγκάζοντας το παιχνίδι να διακοπεί.

Αργότερα, ο σύλλογος του Ολυμπιακού κυκλοφόρησε μια ανακοίνωσε βάλλοντας κατά των αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής διαιτησίας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, του πολύ έμπειρου Στιβ Μπένετ, χαρακτηρίζοντας τον «διεφθαρμένο» λέγοντας ότι οι ενέργειες των αξιωματούχων αποτελούν «γάγγραινα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για διαφθορά του Μπένετ, ο οποίος είχε μια αξιόπιστη καριέρα στην Αγγλία και αναγνωρίστηκε από τη FIFA, αλλά η αντίδραση αυτή οδήγησε σε άμεση "συγγνώμη" των διαιτητών» οι οποίοι τιμωρήθηκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags