Facebook Pixel Σοκ στο NFL: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-03 09:14:00

Σοκ στο NFL: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στο NFL: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικές στιγμές σε αγώνα για το NFL ύστερα από κατάρρευση 24χρονου αθλητή.

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι του NFL και γενικά του αθλητισμού, ύστερα από την κατάρρευση του Νταμάρ Χάμλιν στο παιχνίδι των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς.

Στα μέσα της πρώτης περιόδου και με το σκορ στο 7-3 υπέρ τον Μπένγκαλς, ο 24χρονος αμυντικός των Μπάφαλο Μπιλ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο του στους Σινσινάτι, Τι Χίγκινς και αν και αρχικά σηκώθηκε, δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί του αγώνα έσπευσαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του μέχρι και CPR, ενώ στο γήπεδο μπήκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον Χάμλιν στο νοσοκομείο, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε κλάματα φανερώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

Όπως ήταν φυσικό, η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από την διοργανώτρια, την ώρα που όλες η ομάδες στέλνουν μέσα από τα Social Media, προσευχές για την υγεία του Νταμάρ Χάμλιν.

Στο νοσοκομείο που διακομίστηκε ο 24χρονος αθλητής, έχει συρρεύσει κόσμος, προκειμένου να μάθει νεότερα για την κατάστασή του, με τους Μπάφαλο Μπιλς αλλά και το ιατρικό προσωπικό να τηρούν σιγή ιχθύος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags