Facebook Pixel Keep Running: Εκκωφαντικό μήνυμα από Ιωνά! ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
| 2023-03-05 08:07:00

Εκκωφαντικό μήνυμα από Ιωνά στην εκπομπή Keep Running! ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Sportdog Team
Εκκωφαντικό μήνυμα από Ιωνά στην εκπομπή Keep Running! ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ένας δρόμος στον οποίο όλα είναι δυνατά. Ο αθλητικός σύλλογος "Ιωνάς" προετοιμάζει άτομα με αναπηρίες, για αγώνες μαζικού αθλητισμού, αναδεικνύοντας την δύναμη ψυχής αυτών των ανθρώπων.

Με κεντρικό σύνθημα ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ο αθλητικός σύλλογος Ιωνάς προετοιμάζει άτομα με αναπηρίες, για αγώνες  μαζικού αθλητισμού, αναδεικνύοντας την δύναμη ψυχής αυτών των ανθρώπων.  Τρέχουν σε υπεραποστάσεις, κολυμπούν ή συμμετέχουν σε τρίαθλο σε διεθνείς οργανώσεις και παραολυμπιακούς αγώνες, σαρώνοντας μετάλλια. Μέλη του σύλλογου μίλησαν στην εκπομπή KEEP RUNNING

Ο Δημήτρης εχει μια αναπηρία στο άνω άκρο. Αυτό δεν τον εμποδίζει να οργώνει τα βουνά ως ορεινός δρομέας, να τρέχει σε μαραθωνίους να κάνει τρίαθλο και να παίρνει μέρος όχι μόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και σε διεθνείς αγώνες.

Ο αθλητικός σύλλογος Ιωνάς έχει 25 εν ενεργεία αθλητές με αναπηρίες Κάθε φορά που βγαίνουν στο τερέν είτε της προπόνησης είτε ενός  αγώνα δίνουν μαθήματα σθένους και ψυχικής δύναμης.

Το μεγάλο εγχείρημα του Ιωνά είναι η αναβίωση του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Είναι η διαδρομή 250 χλμ από την Αθήνα ως την Σπάρτη μια διαδρομή που μέχρι τώρα έχουν κάνει μόνο αρτιμελείς αθλητές. Με ειδικά διαμορφωμένα χειρήλατα και ειδικές κατασκευές οι αθλητές του Ιωνά, ανεξαρτήτου αναπηρίας, θα επιδιώξουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα:

Ένας δρόμος για όλους! Ένας δρόμος στον οποίο όλα είναι δυνατά.

Δείτε την εκπομπή:

Τι είναι το Keep Running

Mία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου, κάθε Παρασκευή στις 17:00. Από τον... στίβο της εκπομπής περνούν οι κυριότεροι διεθνείς μαραθώνιοι της εβδομάδας, ενημερωμένο καλεντάρι για τους προσεχείς αγώνες δρόμου, προπονητικές συμβουλές και σπουδαίοι καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στον αθλητισμό.

Με το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, δεν σταματάμε να τρέχουμε ποτέ. "Γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!".

Την εκπομπή παρουσιάζουν η Ειρήνη Σαββοπούλου και ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος.

Χορηγοί Επικοινωνίας www.runnfun.gr, www.irunmag.gr

Facebook www.facebook.com/Keep-Running-στο-Star

Instagram https://www.instagram.com/keep_running_starx

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags