Συνέχεια στην κόντρα των "αιωνίων" στο πινγκ πονγκ, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, εκτοξεύοντας... κεραυνούς!

Στην ανακοίνωση ο Ολυμπιακός αναφέρει:

«Αναφορικά με τη χθεσινή παραληρηματική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σχετικά με την απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. που ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ τις θέσεις του Ολυμπιακού για την υπόθεση που είχε ανακύψει με την ομοσπονδία πινγκ πονγκ, θέλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Τη στιγμή που το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και η ίδια η ομοσπονδία είχε ξεκαθαρίσει ότι θα σεβαστεί την απόφαση που θα εκδοθεί για αναβολή της αγωνιστικής λόγω της συμμετοχής των αθλητών μας στο επίσημο τουρνουά που διοργανώνει η παγκόσμια ομοσπονδία».

Συνεχίζοντας,υπενθυμίζει «τρία σημεία που καταδεικνύουν τον πανικό από τις απανωτές ήττες τους». Στο πρώτο σημείο, αναφέρουν ότι «Καλούν για παρέμβαση την ΕΦΙΠ οι άνθρωποι που πριν από 3 εβδομάδες δεν είχαν την ικανότητα να διοργανώσουν έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό με αποτέλεσμα να εκτεθεί διεθνώς η χώρα μας και να υπάρξουν σκηνές απείρου κάλλους στον Άγιο Θωμά. Μήπως η παρέμβαση θα έπρεπε να γίνει εναντίον τους;», στο δεύτερο ότι «Εγκαλούν τους ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ του ΑΣΕΑΔ ότι δεν τους προσκάλεσαν στη διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου, αντί να αναλογιστούν για ποιο λόγο δεν έκαναν οι ίδιοι παρέμβαση. Μήπως επειδή γνώριζαν ότι δεν είχε καμία τύχη, καθώς το αίτημα του Ολυμπιακού ήταν λογικό όπως ανέφερε και η ίδια η ομοσπονδία;», ενώ στο τρίτο αναφέρονται σε ρεπορτάζ που «υιοθετούν ως θέσφατο», σχετικά με «δήθεν απειλές και τραμπουκισμούς, τη στιγμή που η ίδια η ομοσπονδία δεν έκανε λόγο για απειλές παρά μόνο για οχλαγωγία!».

Τέλος, επισημαίνεται: «Μιλούν για πρωταθλήματα που δεν αξίζει ο Ολυμπιακός (χωρίς φυσικά να τολμάνε να αναφέρουν συγκεκριμένα ποια εννοούν), προσθέτοντας ότι «συκοφαντούν οι άνθρωποι που πόνταραν στην απουσία των αθλητών μας προκειμένου να κερδίσουν το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ! Φυσικά γνωρίζουμε από που πηγάζουν όλα αυτά. Η αιτία είναι η εσωστρέφεια που προκλήθηκε στις τάξεις τους από το φιάσκο του ευρωπαϊκού ημιτελικού και τον ιστορικό θρίαμβο του Ολυμπιακού που τους έκοψε τα όνειρα να πετύχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αυτό που έχει γίνει συνήθεια για τον Ολυμπιακό, έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον Ερασιτέχνη. Η καρέκλα κάποιων τρίζει, γιατί αυτή η ταπείνωση δεν μπορεί να χωνευτεί εύκολα. Οπότε η τοξικότητα είναι η μόνη λύση. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στο δρόμο τους».