Όλα όσα καταγράφηκαν από τον διαιτητή στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Τι αναφέρει για την διακοπή και την εκκένωση του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνος:

«Στο 23-19 υπέρ του Παναθηναϊκού στο τρίτο σετ οπαδός του Παναθηναϊκού άναψε καπνογόνο στην εξέδρα. Ο αγώνας διακόπηκε και ο πρώτος διαιτητής κατέβηκε από την σκάλα για να γίνουν συστάσεις ώστε να σβήσει το καπνογόνο. Ταυτόχρονα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν εν χορώ "Κουντούρη φονιά γ*** τον Πειραιά".

Έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για τα υβριστικά συνθήματα και οι οπαδοί συμμορφώθηκαν. Το καπνογόνο έσβησε και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 3 λεπτά. Μετά το τέλος του τρίτου σετ ο καπνός εξαπλώθηκε με συνέπεια ο πρώτος διαιτητής να κατέβει από την σκάλα και να διακόψει το παιχνίδι γιατί ήταν αδύνατη η συνέχιση του λόγω ορατότητας και λόγω δυσκολίας στην αναπνοή.

Στις 23.00 και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό οργάνωσης διεξαγωγής πρωταθλημάτων, κεφάλαιο Δ' άρθρο 17 παράγραφος οκτώ (η) ενημερώθηκε η γηπεδούχος ομάδα από τις ήττες ότι εντός 45 λεπτών, το οποίο επίσης προβλέπεται στο εν λόγω άρθρο, δηλαδή στις 23:45 πρέπει να γίνει ολική εκκένωση του γηπέδου.

Στις 23:05 οι ομάδες και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια. Με απόλυτη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκού παίρνοντας τις απαραίτητες πρωτοβουλίες το γήπεδο εκκενώθηκε στα 25 λεπτά. Στις 23:28 οι διαιτητές και οι ομάδες βγήκαν στο γήπεδο και πρώτοι διαπίστωσαν ότι η ατμόσφαιρα έχει καθαρίσει αφού οι διοίκηση του Παναθηναϊκού άνοιξε όσες πόρτες ήταν δυνατόν.

Με συμφωνία διαιτητών και ομάδων δόθηκαν 17 λεπτά ζέσταμα ώστε οι ομάδες να είναι έτοιμες να αγωνιστούν. Αγώνα συνεχίστηκε στις 23:45 και τελείωσε κανονικά.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργόπουλο Τρύφωνας

Παρατηρητής Αγώνας: Γεωργουλέας Γεώργιος».