Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκος - Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Γιώργος Λιάγκας "τα έχωσε" στον Στέφανο Τσιτσιπά: "Σιγά σιγά θαμπώνει το άστρο του…" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-05-08 14:17:00

Ο Γιώργος Λιάγκας "τα έχωσε" στον Στέφανο Τσιτσιπά: "Σιγά σιγά θαμπώνει το άστρο του…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Γιώργος Λιάγκας "τα έχωσε" στον Στέφανο Τσιτσιπά: "Σιγά σιγά θαμπώνει το άστρο του…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρή κριτική από τον παρουσιαστή στον Έλληνα αθλητή, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο…

Επίθεση από σκύλο που φέρεται να ανήκει στην οικογένεια του Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Βουλιαγμένης ένας 13χρονος μαθητής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο σκύλος της οικογένειας Τσιτσιπά βγήκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από την περίφραξη του σπιτιού και δάγκωσε τον 13χρονο μαθητή την ώρα που εκείνος επέστρεφε από το σχολείο.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε κατευθείαν στο πλησιέστερο κέντρο υγείας, με δαγκώματα στα χέρια και τα πόδια, αλλά χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ενώ η αστυνομία προσήγαγε για την υπόθεση, την οικιακή βοηθό της οικογένειας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα κι όχι κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας που ήταν εκεί.

Την είδηση ανέδειξε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να αναφέρει ωστόσο προλογίζοντας το ρεπορτάζ: «Αγωνιστικά δεν διανύει και την καλύτερη του φάση. Νομίζω σιγά-σιγά θαμπάνωει το άστρο του. Έχει έρθει αυτός ο Ισπανός Αλκαράθ, που τα σαρώνει όλα και θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα και από Τζόκοβιτς και από Ναδάλ»!

Δείτε το ΒΙΝΤΟΕ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags