Facebook Pixel Φοβεροί παππούδες στο Κασμίρ! Αγωνίζονται στη διελκυστίνδα και και ξανανιώνουν
| 2023-05-15 22:40:00

Φοβεροί παππούδες στο Κασμίρ! Αγωνίζονται στη διελκυστίνδα και ξανανιώνουν

Sportdog Team
Φοβεροί παππούδες στο Κασμίρ! Αγωνίζονται στη διελκυστίνδα και ξανανιώνουν

Η χαρά του αθλητισμού δεν είναι μόνο για τη νεολαία.

Η χαρά του αθλητισμού δεν είναι μόνο για τη νεολαία, απέδειξε το Τμήμα Υπηρεσιών Νεολαίας και Αθλητισμού  (District Youth Services and Sports στη Μπαραμούλα του Τζαμού και Κασμίρ), με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων για ηλικιωμένους ως μέρος της Εβδομάδας Αθλητισμού για Ηλικιωμένους.

Περίπου 45 ηλικιωμένοι συμμετείχαν σε εκδηλώσεις ποδοσφαίρου και διελκυστίνδας που πραγματοποιήθηκαν στο GD College Baramulla, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός όσον αφορά την απόλαυση του αθλητισμού.

Ένας από τους συμμετέχοντες, ο Αμπντούλ Ρασίντ, εξέφρασε τη χαρά του που ήταν μέρος της εκδήλωσης. Είπε, «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιζα ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που το έκανα. Ήταν τόσο μεγάλη διασκέδαση. Είμαι ευγνώμων στο Τμήμα Υπηρεσιών Νεολαίας και Αθλητισμού για τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης.»

Μια άλλη συμμετέχουσα, ο Ζαρεένα Μπέγκουμ, μοιράστηκε την ιστορία της λέγοντας: «Ήμουν μπασκετμπολίστας όταν ήμουν νέος, αλλά λόγω της ηλικίας μου, έπρεπε να εγκαταλείψω το άθλημα. Ωστόσο, σήμερα, νιώθω και πάλι νέος. Ευχαριστώ το τμήμα που με έκανε να νιώσω έτσι».

Η εκδήλωση ήταν μια υπενθύμιση ότι ο καθένας, ανεξάρτητα από την ηλικία του, μπορεί να επωφεληθεί από τη συμμετοχή στον αθλητισμό.

Ο  Μπιλάλ Αχμάντ, ο διοργανωτής της εκδήλωσης, τόνισε: «Οργανώσαμε αυτήν την εκδήλωση για να ενθαρρύνουμε τους ηλικιωμένους να συμμετέχουν στον αθλητισμό και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί να φέρει χαρά και οφέλη για την υγεία σε άτομα όλων των ηλικιών».

Ο Αχμάντ πρόσθεσε, «Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης μας ενθάρρυνε να διοργανώνουμε περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις για ηλικιωμένους και να συνεχίσουμε να προάγουμε τον αθλητισμό ως ουσιαστικό μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags